Microsoft használati feltételeinek és adatvédelmi nyilatkozatuknak módosítása

 

Microsoft

Még érthetőbbé vált a szolgáltatási szerződés és az adatvédelmi nyilatkozat
Ezt az e-mailt azért kapja, mert frissítjük a Microsoft szolgáltatási szerződését, amely érvényes az Ön által használt Microsoft-termékekre és -szolgáltatásokra. Ezeket a módosításokat abból a célból hajtottuk végre, hogy egyértelművé tegyük használati feltételeinket, biztosítsuk, hogy azok áttekinthetőek legyenek az Ön számára, valamint hogy további Microsoft-termékekre, -szolgáltatásokra és -funkciókra is kiterjesszük a szerződés hatályát.
A Microsoft szolgáltatási szerződése az Ön és a Microsoft (vagy annak egyik társvállalata) között létrejövő szerződés, mely a Microsoft online végfelhasználói termékeinek és szolgáltatásainak Ön általi használatát szabályozza.
Íme néhány a Microsoft szolgáltatási szerződését érintő legfontosabb változások közül:
További szolgáltatások belefoglalása (például GroupMe és Group Messaging), valamint a korábban belefoglalt szolgáltatások (ilyen például a Skype, a Bing és a Jutalmak program) új funkciói
Annak tisztázása, hogy a munkahelyi vagy iskolai fiókra eltérő feltételek érvényesek
Figyelmeztetés arra vonatkozóan, hogy az Xboxba mostantól legalább 5 évente be kell jelentkeznie ahhoz, hogy a beceneve aktív maradjon
A OneDrive-ra érvényes adattárolási korlátok, valamint azon tényezők magyarázata, amelyek befolyásolhatják a OneDrive szolgáltatásaiban való szinkronizálást és feltöltést
Ide kattintva elolvashatja a Microsoft teljes szolgáltatási szerződését. Ezekről a módosításokról további tudnivalókat olvashat GYIK oldalunkon, ha ide kattint. A Microsoft szolgáltatási szerződését érintő módosítások 2016. szeptember 15-én lépnek érvénybe. Ha 2016. szeptember 15-én vagy azután továbbra is használja termékeinket és szolgáltatásainkat, azzal elfogadja a Microsoft módosított szolgáltatási szerződését.
A Microsoft adatvédelmi nyilatkozatát is módosítjuk. A módosítások leírását GYIK oldalunkon olvashatja – ehhez kattintson ide –, és azok 2016. augusztus 2-ától lépnek érvénybe.
Ha nem ért egyet az új feltételekkel, úgy felhagyhat a termékek és szolgáltatások további használatával, és a feltételek érvénybe lépése előtt megszüntetheti Microsoft-fiókját. Amennyiben Ön szülő vagy törvényes gyám, Ön felel azért, hogy gyermeke hogyan használja a Microsoft-termékeket és -szolgáltatásokat, ideértve a vásárlásokat is.
Köszönjük, hogy a Microsoft termékeit és szolgáltatásait használja!
A Microsoft adatvédelmi nyilatkozata
A Microsoft szolgáltatási szerződése
Gyakori kérdések
Microsoft
A Microsoft bizalmasan kezeli adatait. Bővebb információért olvassa el online Adatvédelmi nyilatkozat dokumentumunkat.

Microsoft Corporation
One Microsoft Way
Redmond, WA 98052